Om ammenam

Om ammenam

Uglet hår, poser under øjnene, gylp alle steder, og nu er den lille sulten igen. Velkommen til vores liv de sidste par år. Vi er forældre til Esther på 3 år og Carl Erik på 1 år (nogle rigtige krudtugler!), og med to fuldtidsjob føles hverdagen oftest som et hamsterhjul.

Nu er der heldigvis kommet mere ro på tingene, men dengang vi stod i kampens hede, savnede vi et oplagt sted at købe babymad eller ingredienser til selv at lave den. Der var ikke noget værre end enten at gå forgæves eller møde halvtomme hylder (læs et halvtarvelig udvalg) hos det lokale supermarked. Det var ligesom hårdt nok bare at slæbe sin trætte mor- eller farkrop af sted.

I en tid med måltidskasser, onlinesupermarkeder og alverdens netbutikker fandt vi det utroligt, at der ikke var noget til dem, der behøver det mest – de pressede småbørnsforældre, hvor hverdagen virkelig kan være en kamp, og hvor man for alt i verden ikke vil have det næstbedste til ens små snuskebasser. Derfor har vi lanceret ammenam.dk – Danmarks største og første madunivers til de mindste. Her er økologi, smag og råvarer naturligvis i højsædet, uanset om du shopper modermælk, snacks, middagsretter, mos, gør-det-selv-ingredienser, smoothies eller grød. Og det bedste er, at det alt sammen kun er et klik væk.

Det har været en lang – og til tider hård – proces, som har stået på siden sommeren 2017. De sene aftenstimer, når børnene sov, er blevet brugt foran computeren, og weekender har der ikke været mange af. Vi har gjort os umage for at sammensætte et spændende og bredt sortiment til dig – eller rettere din lille guldklump.

Det er vores håb, at ammenam kan være med til at lette din hverdag. Hjertelig velkommen om bord.

Kærlig hilsen

Tina og Rasmus
Stiftere af ammenam.dk