Ella’ Kitchen – babymad dit barn vil elske

Ella’s Kitchen er elsket af børn over store dele af verden – og af god grund. De har et stort, meget varieret og meget opfindsomt sortiment af babymad, herunder babygrød og babymos.

Med produkterne i hånden – eller rettere i munden – er dit barn allerede godt på vej mod en kulinarisk jordomrejse, hvor smagene er mange og yderst delikate.

 

Hvorfor skal jeg vælge Ella’s Kitchen?

Du skal vælge deres produkter, hvis du vil forkæle dit barn lidt ekstra. Deres mange sjove varianter giver rig lejlighed til at udfordre og udvide dit barns smagsløj.

 

Deres babymad er en smule dyrere end andre mærker som Semper og Organix, men du får også et rigtig lækkert produkt med helt unikke ingredienser.

Er Ella’s Kitchen økologisk?

Alt deres babymad er naturligvis økologisk. Da det ikke er danskproduceret anvendes begrebet organisk i stedet. Men det er det samme. Brandet er kendt for sine gode råvarer og ernæringsdeklarationer, som selv strikse forældre kan være med på.

Ella’s Kitchen på tilbud?

Vi kører af og til tilbud på deres produkter. Vi vores ambition er at være den bedste og billigste forhandler af babymad i Danmark. Derfor har vi også et bredt udvalg af babymad fra producenten – altid til fast lav pris. Ofte vil der være en del at spar i forhold til de fysiske dagligvarebutikker, samtidig med at det selvfølgelig er meget nemmere at sidde hjemme foran skærmen og shoppe lækkerier til den lille guldklump.

Vi glæder os til at sende den næste pakke af lækkerier fra dette festlige og kvalitetsrige mærke til dit barn 🙂 Mums.

Læs mere om Ella’s Kitchen på deres hjemmeside.  

 
Øv. Vi fandt ingen produkter her.Du kan gå til vores fine forside for at lave en ny søgning.