Semper Dryckis m. æble

6,50 DKK

34.7%

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 110312 Kategorier: , , Tag: Brands:

Produktinformation

Holdbarhed til og med 3/6-22

Semper Dryckis med æble er en lækker forfriskende drik til børn, der er let at have med i taksen og god til den lille tørst. Drikken er naturligvis økologisk og ikke fra koncentrat. Det betyder, at dit barn får de bedste råvarer og en helt fantastisk smagsoplevelse.

Sempers Dryckis er beriget med C-vitamin og jern, som er særligt godt for børn i voksealderen.

Uden tilsat sukker

Nogen gange er vand bare ikke nok. Vi får lyst til lidt sødt. Det gælder både børn og voksne. Tit giver vi vores børn sukkerholdige drikke, når de er tørstige og har lyst til noget sødt. Ulempen ved frugtdrikke er imidlertid, at de indeholder en hel del sukker. Derfor har Semper udviklet Dryckis, der er en læskende frugtdrik uden tilsat sukker og med et sukkerindhold, der ligger væsentligt under lignende produkter. Som Semper selv siger: “Vi har ønsket at lave en lækker drik, der både slukker tørsten og ikke er for sød”.

Kommer i tre varianter

Dryckis er lavet på æblejuice og vand og findes i 3 smagsvarianter: Æble, Mango (med mangopuré) og Jordbær (med jordbærpuré) og er den første klempose på markedet for drikkevarer til børn og barnlige sjæle med en splinterny og smart spildfri tud, så den også kan nydes i bilen. Den gør nemlig, at barnet sutter saften uden af posen i stedet for at hælde den.

Tilbage er der vist bare at sige skål og ammenam!

Et innovativt produkt fra et innovativ brand

Sempers Dryckis er på mange måder et innovativt produkt, og netop Semper er kendt for sine banebrydende produkter, hvor kvalitet og smag går op i en højere enhed. I mere end 70 år har Semper tilberedt børnemad uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler og med altid nøje udvalgte råvarer, der imødekommer de lave grænseværdier for børnemad i Danmark og Norden.

Læs mere om Dryckis og Semper

Indhold: 150 ml.

Ingredienser

Vand, æblejuice* 38%, vitamin C, jern.

*KRAV-økologisk ingredien

OBS: Husk altid at læse ingredienslisten på emballagen, da opskriften kan have ændret sig

Næringsindhold

Energi 74 kJ (17 kcal)
Fedt <0,5 g
heraf mættet fedt <0,1 g
Kulhydrat 4,1 g
heraf sukkerarter 3,8 g
Protein <0,5 g
Salt ** 0,1 g
Vitamin C 3,4 mg
Jern 0,60 mg
* Indeholder kun naturlige sukkerarter fra råvarerne

Andre købte også