MamaFLEXI strækvikle

Sort

449,95 DKK 249,95 DKK

44.4%

På lager

Kategorier: , , Tag: Brands:

Produktinformation

MamaFLEXI strækvikle

MamaFLEXI strækvikle er en helt utrolig praktisk slynge, der kan bruges fra nyfødt. Strækviklen er lavet af 100% langfibret kæmmet bomuld, Økotex 100, og er superlet at binde. Der medfølger 12 siders vejledning, så du kommer godt i gang.

  • MamaFLEXI strækvikle er strikket i ren bomuld, som giver det perfekte stræk og derfor virkelig behagelig at have på.
  • Viklen er sikkerhedstestet i alle relevante krav i EN 13209-2:2005 – sikkerhedskrav til bæreseler – og testet af Forbrugerrådet TÆNK i februar 2014. MamaFLEXI strækvikle er ligeledes nr.1 af de bæreredskaber, som TÆNK anbefaler.
  • MamaFLEXI strækvikle kan med sine 5 meter passe de fleste.
  • MamaFLEXI strækvikle stræk vikle anbefales allerede fra nyfødt, da baby kan ligge i viklen og får støtte til både ryg, nakke og hoved.
  • MamaFLEXI strækvikle er også viklen der anbefales til præmature børn. Du har også mulighed for at bære det nyfødte barn hud mod hud, da viklen dækker som en t-shirt og er superblød og lækker.

Skal du bære nyfødte tvillinger på en gang, er MamaFLEXI strækvikle det bedste valg. Hver baby får sin egen “lomme”, men kan mærke hinanden. En strækvikle er sikrest at bære 2 nyfødte babyer i, da du først lægger børnene i, når strækviklen er bundet forsvarligt. Tvillinger bæres ofte i samme slynge indtil ca. 3 mdr.

Hvad er forskellen på strækvikler?
Stofkvaliteten kan være meget varierende. Nogle strækvikler “vokser” i brug og skal strammes ofte. De bedste bevarer strækket også efter lang tids brug og vask.

Det er en fordel, hvis den kan tåle en tur i tørretumbler. da det ofte også kan “forny” stræk evnen – vær opmærksom på at nogle strækvikler krymper betydeligt ved tørretumbling.

Tykkelsen kan også være meget forskellig. Nogle er meget tynde, hvilket kan betyde at de kan snerre i barnets knæhaser. Andre er meget tykke og varme, når de skal omkring jer flere gange.Der kan være isyet justerings snore – disse er ikke nødvendige i en strækvikle med et godt fast stræk.

MamaFLEXI strækvikle er en strækvikle i medium tykkelse, så den hverken er for varm eller snerrer i knæhaserne. Den har et godt fast stræk, som giver den bedste pasform.

Andre købte også