From Another Mother 1

139,00 DKK

3 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 110600 Kategori: Tag: Brands:

Produktinformation

From Another Mother 1, er modermælkserstatning baseret på økologisk sødmælk og er udviklet i samarbejde med en sundhedsplejerske og er fri for både soja og palmeolie. Det indeholder yderligere både nukleorider og HMO som også findes i bryst mælk.

Som de eneste i Europa har produktet opnået en Purity Award fra Clean Label Projekt, der garanterer at hver batch testes frit for over 200 skadelige stoffer, som f.eks. tungmetaller, ftalater, og pesticidrester.

Modermælkserstatning kan bruges fra fødslen som tilskud modermælk, eller som barnets eneste ernæring i de første 0-6 måneder, hvis det ikke er muligt at amme.

Er dit barn over 6 måneder og godt i gang med fast føde: From Another Mother 2

Læs mere om det nye danske brand “From Another Mother

 

WHO anbefaler udelukkende amning de første 6 måneder af et barns levealder. Den anbefaling bakker vi op om hos www.ammenam.dk.

Modermælk er den bedste ernæring for spædbarnet, og barnet bør ammes så længe som muligt. Modermælkserstatning bør kun anvendes, efter råd fra sundhedsplejerske, læge eller jordemoder. Husk altid at smage på mælken før brug. Er der en rest mælk tilbage i flasken efter opvarmning, skal den altid kasseres.

 

Andre købte også